Behandeling

Wat moet je gebruiken om je houten meubels optimaal te beschermen? Wij werken onder andere met A-merken zoals Skylt, Ciranova en Monocoat olie. Onze favoriet: Monocoat olie.

Wat zijn de voordelen van Monocoat? 

Rubio Monocoat olie is een beschermende 2K olie die voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Zo is Rubio Monocoat olie geschikt voor houten- en parketvloeren, maar ook voor meubels, trappen en werkbladen. Rubio Monocoat olie trekt diep in de poriën van het hout, waardoor het van binnenuit beschermd wordt tegen vuil, stof en vocht. Het grote verschil tussen traditionele houtolies en Rubio Monocoat olie is dat er bij Rubio Monocoat olie slechts één laag al het gewenste eindresultaat geeft, terwijl dat bij traditionele houtoliën pas na twee à drie lagen gebeurt.

De natuurlijke houtuitstraling blijft bestaan

Het behandelde hout neemt geen product meer op als het zich eenmaal heeft gebonden aan het product. Als echte houtliefhebbers vinden wij het belangrijk dat de natuurlijke uitstraling van hout ook na behandeling intact blijft. Hout dat behandeld is met Monocoat behoudt die natuurlijke uitstraling!

Lukt het jou niet om een keuze te maken?

Voor kleur advies bent u van harte welkom in onze werkplaats. Wij zijn uiteraard voorzien van kleurwaaiers. Alle 48 verschillende soorten kleuren zijn bij ons te verkrijgen.