Zakelijk

Ondernemen doen we samen.

Heb jij als ondernemer een goed idee en wil je dit in samenwerking met ons uitwerken? Dat kan! Wij kunnen het gehele proces begeleiden van schets tot werkelijkheid. Onlangs hebben wij dit geweldige picknick bankje mogen maken voor Shell Euregio op de Euregioweg te Landgraaf! Interesse? Stuur ons gerust een bericht.

Winkelinterieurs.

Ben je als ondernemen op zoek naar een exclusief winkel interieur? Uiteraard kunnen wij mee denken en een interieur leveren op maat. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak.

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijfsinterieurs.
Ben je binnen je bedrijf op zoek naar een veelzijdige, industriële tafel? Dan kan de industriële bartafel zo maar eens de tafel zijn die je zoekt. Deze tafel is multi inzetbaar en is uitstekend te gebruiken als tafel om klanten mee te ontvangen in de besprekingsruimte. Tevens is de bar verkrijgbaar op wielen. Daarnaast kan de bartafel ideaal worden toegepast voor in een bedrijfs- of sportkantines.

Horeca en evenementen.
Ben je binnen je eigen horeca onderneming opzoek naar net iets anders? Neem gerust contact met ons op. Onze multi functionele bar van steigerhout is in 3 delen gemakkelijk te (de)monteren. .

 

Vergaderen in stijl.
Ben je binnen je eigen organisatie opzoek naar nét iets anders en exclusiefs? Neem gerust contact met ons op. Onze tafels worden volledig op maat en naar wens van de klant gemaakt.